Warzone 2.0 има ли режим от трето лице? – Отговори

След безспорния успех на Call of Duty: Modern Warfare 2, феновете с нетърпение очакваха пускането на Warzone 2.0. Warzone е най-иновативното заглавие на Call of Duty досега, извеждайки познатите битки в стил Battle Royale на преден план с всички нови режими и нови механики, наблюдавани в Modern Warfare 2, като персонализиране на оръжия.

Но това не е единствената нова функция, която играчите могат да очакват с нетърпение. За първи път играчите ще могат да се бият в трето лице. Това всъщност ще ви позволи да видите кожите, които сте успели да получите през бойния пропуск или магазина и най-накрая можете да видите колко добър е Били с тази щурмова пушка.

Официалният блог на Call of Duty съобщи на 9 ноември, че феновете могат да очакват с нетърпение тази нова промяна на възприятията в Сезон 1 и се очаква да бъде пуснат на 14 декември в 10:00 сутринта PT (13:00 ET). 18:00 GMT / 19:00 CET). В тандем с тази нова функция ще има плейлисти от трето лице, които ще се променят всяка седмица през първия сезон. Датата на пускане на версията от трето лице ще дойде с актуализацията Reloaded в средата на сезона, така че се вълнувайте за това.

За играчи, които се притесняват от точността на трето лице, не се притеснявайте. Когато се прицелите, оставате в трето лице за 1x до 2x оптично увеличение, но нещо малко по-силно ще ви позволи да гледате през мерника, сякаш сте от първо лице.

Има дори слухове, че можете да изберете изглед от трето лице в други режими, от соло до четириколки, въпреки че това все още не е потвърдено. Също така не се разкрива дали перспективата от трето лице ще бъде постоянна функция. Така или иначе, аз лично се радвам да видя отново Мара в котешките й уши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.